Johan van Straaten

Opgegroeid in een tuindersgezin zit ik al van kinds af aan tussen de bloemen en planten. En ben ik inmiddels samen met een neef eigenaar van een hortensiabedrijf van totaal 11 ha. kassen en 8 ha. buitenvelden.

Het tuinieren was en is mijn hobby. Vooral de vaste planten hebben mijn interesse. Voor 25 jaar geleden zijn mijn vriendin en ik onze eigen tuin begonnen. Beiden hebben we de passie voor het tuinieren en de vaste planten. Soort van verzamelaars. De tuin hebben we zelf ontworpen rondom de oude hoogstamfruitbomen en aangelegd vanuit het niets. Inmiddels mogen wij al verschillende jaren bezoekers ontvangen in onze 3.000 m2 grote tuin.

Onze tuin staat in de Open Tuinen Gids 2020, nr 152.