Jo Willems

Mag ik mij even voorstellen.

Al meer dan dertig jaar ben ik samen met Jan van Opstal eigenaar en ontwerper van de Tuinen van de Heerenhof én lid van de Nederlandse Tuinenstichting. De tuin is door de jaren steeds meer een bron van studie, inspiratie en levensbetekenis geworden. Na mijn cursus plantenkennis bij Groei en Bloei begon ik een kleine kwekerij.  Na vele jaren werken in een gesloten inrichting van justitie als coördinator sociaal-cultureel, werd de behoefte aan meer vrijheid steeds groter en ben ik begonnen aan de studie Tuin- en landschapsinrichting Larenstein in Velp. Ik heb er enorm veel zin in om als lid van de Open Tuinen Commissie, Limburg en Oostelijk Brabant, samen met Vera en Dieneke meer en beter groen in al zijn verscheidenheid te stimuleren en te waarderen.

Onze tuin is nr 360 in de Gids 2020; zie ook Tuin van de maand juni 2020.