Tuin Nardinclant op 26 juni gratis te bezoeken

Datum: 26 juni 2021, vanaf 10:00

Start locatie: Houtweg 25, 1251 CS Laren

Op 26 juni worden er voor donateurs 3 gratis rondleidingen verzorgd in deze bijzondere tuin in het Gooi.

Hoge bomen vormen een groen scherm om deze siertuin met vijver. In de tuin bevindt zich de oudste pergola van Nederland, en ook een ijskelder (bronwater), berceaus, trappen en restanten van een rotstuin.

Nardinclant is een beleving. De tuin omarmt je en heeft een stijl die bijna Brits aandoet, met bouwsels en doorkijkjes die qua sfeer refereren aan Italiaanse beeldentuinen.

Toegang alleen na aanmelding via de site
U kunt een rondleiding op één van de volgende tijdsblokken reserveren: