Serviesdagen op de Boschhoeve in Wolfheze

Datum: 17 oktober 2019 t/m 19 oktober 2019 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Liefhebbers van (bloemen)serviezen en een sfeervol gedekte tafel komen volop aan hun trekken tijdens de serviesdagen op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze. Een uitgebreide en unieke collectie oud en antiek serviesgoed, diverse brocantehoeken, tuingereedschap, en zaden van kruiden, groenten en bloemen, opgevrolijkt door boeketten, kransen en (herfst)bloemwerk van de tuinvrouw(en) van De Boschhoeve.

Bezoekers zijn welkom op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober van 10.00-17.00 uur.
Toegang en parkeren zijn gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze