Donateur worden

Word donateur of geef een donateurschap cadeau! Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen.

Geniet van de volgende voordelen:

• Jaarlijkse Open Tuinen Gids met meer dan 200 te bezoeken tuinen
  • Tuinjournaal, 4 maal per jaar ontvangt u ons magazine
  • Tuinpas die gratis toegang verleent tot opengestelde tuinen
  • Lezingen met deskundige sprekers
  • Excursies naar bijzondere tuinen en parken
  • Toegang tot publicaties van onderzoeken
  • Kennisuitwisseling en delen van ‘groene’ passie

Mocht u nog meer willen weten, dan kunt u onze ALGEMENE FOLDER hier downloaden of aanvragen door een mail te sturen naar info@tuinenstichting.nl. U kunt ook telefonisch bij ons terecht van maandag tot en met woensdag van 10.00 tot 13.00 uur. Telefoonnummer 020 623 50 58

Formulier waarmee bezoeker zich kan opgeven als donateur van de NTs.
  • Ja, ik wil donateur worden

Ik wil graag een groene toekomst waarborgen en het werk van de NTs steunen met

• Betaling

U kunt het bedrag direct via iDeal overmaken

• Hoe bent u met de NTS in aanraking gekomen?

• Mijn gegevens