Donateur worden

Word donateur of geef een donateurschap cadeau en ontvang een cadeaubon ter waarde van 20 euro van Kwekerij/Tuincentrum Abbing.

Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen.

Geniet van de volgende voordelen:

• Jaarlijkse Open Tuinen Gids met meer dan 350 te bezoeken tuinen en groen erfgoed
  • Tuinjournaal, 2 maal per jaar ontvangt u ons magazine
  • Tuinpas die gratis toegang verleent tot opengestelde tuinen
  • Lezingen met deskundige sprekers
  • Excursies naar bijzondere tuinen en parken
  • Toegang tot publicaties van onderzoeken
  • Kennisuitwisseling en delen van ‘groene’ passie

Mocht u nog meer willen weten, dan kunt u ons een mail te sturen naar info@tuinenstichting.nl  U kunt ook telefonisch bij ons terecht van maandag t/m woensdag van 9.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer 020 623 50 58

• Ja, ik wil donateur worden

Ik wil graag een groene toekomst waarborgen en het werk van de NTs steunen met

• Betaling

U kunt het bedrag direct via iDeal overmaken

• Hoe bent u met de NTS in aanraking gekomen?

• Mijn gegevens