Donateur worden voor partners

In 2017 is de Nts begonnen met het partnerdonateurschap. Voor €10 ontvangt de partner van een donateur van de NTs een partner-tuinpas. Met deze pas kunnen de partners van onze donateurs eenvoudig mee met het bezoeken van de voor donateurs gratis open tuinendagen, én ondersteunen ze de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting: het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed.

Geniet van de volgende voordelen:

• De partner-tuinpas geeft gratis toegang tot opengestelde tuinen
  • Toegang tot de Open Tuinen op de website: meer dan 300 te bezoeken tuinen
  • Lezingen met deskundige sprekers
  • Met korting mee naar NTs-excursies naar bijzondere tuinen en parken
  • Toegang tot publicaties van onderzoeken
  • Kennisuitwisseling en delen van ‘groene’ passie

Mocht u nog meer willen weten dan kunt u een mail te sturen naar info@tuinenstichting.nl. U kunt ook telefonisch bij ons terecht van maandag tot en met woensdag van 10.00 tot 13.00 uur. Telefoonnummer 020 623 50 58

Formulier waarmee bezoeker zich kan opgeven als donateur van de NTs.
  • Mijn partner is donateur en ik wil ook graag donateur van de Nederlandse Tuinenstichting worden

Ik wil graag een groene toekomst waarborgen en het werk van de NTs steunen met €10 per jaar

• Mijn gegevens

• partner van: