login | contact | nieuwsbrief

Volg ons op         

    

Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen.


Steun Ons

Donateur worden voor partners

In 2017 is de Nts begonnen met het partnerdonateurschap. Voor €10 ontvangt de partner van een donateur van de NTs een partner-tuinpas. Met deze pas kunnen de partners van onze donateurs eenvoudig mee met het bezoeken van de voor donateurs...

lees meerPeriodiek Schenken

Het is nu heel eenvoudig geworden om via een periodieke schenking tot tweemaal zoveel geld aan de Nederlandse Tuinenstichting te doneren, terwijl het u niets extra kost.

lees meerDonateur worden

Word donateur of geef een donateurschap cadeau! Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen.

lees meerSchenken met belastingvoordeel

Wilt u méér verschil maken voor groen erfgoed, ook in de toekomst? Kies dan voor een belastingvrije periodieke schenking. Door uw donatie om te zetten naar een periodieke schenking, kunt u zelfs uw donatie verhogen zonder dat het u extra geld kost.

lees meerBedrijfsdonateurschap

De Nederlandse Tuinenstichting (NTs) biedt bedrijven die de missie van de NTs ondersteunen een bedrijfsdonateurschap. Bedrijven krijgen via diverse publiciteitskanalen toegang tot de achterban van de NTs en kunnen aldus hun klantenkring en omzet vergroten.

lees meerGeef een cadeau!

Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen. Geef een lidmaatschap cadeau!

lees meerSchenken en nalaten

Staat u achter onze ideeën en wilt u de Nederlandse Tuinenstichting extra steunen? Dit kan onder meer door het doen van een eenmalige of periodieke schenking. Ook is er de mogelijkheid de NTs in uw testament op te nemen. Graag zetten wij hieronder de mogelijkheden voor u overzichtelijk uiteen.

lees meerBedrijven die de missie van de Tuinenstichting steunen

Deze bedrijven ondersteunen de missie van de Nederlandse Tuinenstichting actief. Wij zijn erg blij met de groeiende groep bedrijven die ons werk mede mogelijk maken!   Jac. Uittenbogaard & Zonen (JUB Holland) is een van de weinige resterende bedrijven die nog steeds...

lees meer