Welkom bij de Nederlandse Tuinenstichting

De Nederlandse Tuinenstichting (NTs) komt op voor groen erfgoed dat wordt bedreigd, zoals cultuurhistorisch waardevolle landschappen, tuinen, parken, openbare groenvoorzieningen enzovoorts. Daarnaast stimuleren we de openstelling van particuliere tuinen en organiseren we excursies.

Wordt donateur voor € 47,- per jaar en ontvang het Tuinjournaal (2x per jaar), de dikke, kleurrijke Open Tuinengids met 370 te bezoeken tuinen en een tuinpas. Lees hier meer en wordt donateur.