Tuinpas 2021

Donateurs hebben het zeer waarschijnlijk gemerkt: de tuinpas voor 2021 ontbrak bij het pakketje dat u van ons ontving met Tuinjournaal en Open Tuinen Gids. Helaas is daarbij intern iets mis gegaan.
Daarom hebben we besloten dat u de tuinpas voor 2020 ook in 2021 nog kunt gebruiken. Vorig jaar heeft u deze vanwege de coronaperikelen niet of nauwelijks kunnen gebruiken en zo sparen we ook nog eens de natuur.
Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard terecht bij het bureau van de NTs.