Tuinjournaal december 2017

Parken voor specifieke recreatie

Bijzondere parken, dat is het thema van dit Tuinjournaal. De Efteling, de voorloper van Blijdorp, de voormalige kruidentuin van VSM, de Hortus in Haren, de Hortus in Alkmaar, een dakpark in Rotterdam en de vernieuwde dierentuin in Emmen. Bijna allemaal parken met heel veel bezoekers. We nemen een kijkje achter de schermen. En natuurlijk interviewen we Beline Geertsema, die terugkijkt op veertien jaar bestuur en twaalf jaar   voorzitterschap van de Nederlandse Tuinenstichting.