Tuinenstichting presenteerde zichzelf tijdens Amsterdamse Open Tuinen Dagen in Museum Geelvinck

geïnteresseerden tijden Amsterdamse Open Tuinen Dagen

Museum Geelvinck Hinlopen Huis, één van de Open Tuin Eigenaren aangesloten bij de Nederlandse Tuinenstichting, deed mee aan de Amsterdamse Open Tuinen Dagen. Deze dagen vinden elk jaar plaats in het derde weekend van juni.

Op 14, 15 en 16 juni 2013 werden zo’n dertig grachtentuinen opengesteld voor het publiek. Dit jaar was het thema ‘400 jaar Grachten’.

De Nederlandse Tuinenstichting was dit weekend in de tuin van Museum Geelvinck aanwezig met een stand.
tuin Geelvinck op 15 juni 2013
Hoofd bureau NTsVeel mensen kwamen langs voor een praatje en de laatste informatie over de activiteiten van de Tuinenstichting.
bezoekers Geelvinck
Het Noordhollands Landschap en Slow-Food Nederland presenteerden zichzelf ook, en lieten zien met welke activiteiten zij de bedreigde bijen in Nederland helpen voortbestaan.
Slow Food
Geïnteresseerden tijdens Open Tuinen Dagen Amsterdam