26 april 2021

Tuinengids in de winkel

Boekhandel Krings in Sittard is een van de verkooppunten van de Open Tuinen Gids 2021 van de Nederlandse Tuinenstichting. Naast de bestaande open tuinen zijn er in de gids dit jaar tien nieuwe particuliere open tuinen, kwekerijen en buurtmoestuinen in Limburg opgenomen, waaronder de Geheime Tuinen van Sittard. Wim Krings heeft de gids een opvallende plek in zijn boekhandel gegeven en is heel benieuwd hoe de verkoop van de gids in Sittard zal gaan lopen.

Op dit moment kunnen de open tuineigenaren nog maar beperkt bezoek ontvangen maar hopelijk kunnen we binnenkort weer meer tuinen bezoeken. Met behulp van de gids kun je alvast een leuk groen uitstapje plannen!

U kunt de Open Tuinen Gids 2021 ook bestellen via onderstaand formulier

• Let op: formulier alleen gebruiken bij verzending binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland graag contact opnemen met info@tuinenstichting.nl

• Open Tuinengids 2021

• 19,95 plus 5 euro verzendkosten