Tuin van de Maand weer actief!

Eindelijk mogen sinds 1 juni de tuinen weer beperkt open. Na maanden genieten en werken in het eigen groen, kunnen we weer inspiratie opdoen in andermans tuinen en, zeker zo belangrijk: tuinervaringen delen.

We hebben wat in te halen. Daarom starten we weer met onze rubriek ‘De Tuin van de Maand’. De Heerenhof in Maastricht (Open Tuinengids 2020 nr 360) geeft de aftrap voor de maand juni.

Jan van Opstal en Jo Willems zijn enthousiaste Open Tuineigenaren van het eerste uur die de Nederlandse Tuinenstichting een warm hart toedragen. Jo is recent toegetreden tot de regionale Open Tuinencommissie Limburg.
Jan heeft voor ons twee films gemaakt van hun tuinen waarin hij u een rondleiding door De Heerenhof geeft. Ook maakt hij u deelgenoot van hoe ze als Open Tuineigenaar in deze onzekere tijd omgaan met hun tuin.

Veel plezier met het bekijken van hun podcasts en de begeleidende beschrijving en foto’s