login | contact | nieuwsbrief

Volg ons op         

    

Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen.


Rectificatie Open Tuinen Gids: openingstijden enkele open tuinen

In de Open Tuinen Gids 2020 staat een aantal openingstijden van open tuinen verkeerd vermeld.

De tuin van Leid de Vries, in Holten, tuinnr. 109 is niet gratis toegankelijk voor donateurs op vrijdag 10 april. Zoals staat vermeld in Gids. De gratis dag voor donateurs is op zondag 10 mei.

In de Gids staat dat De Houtstek in Blijham, tuinnr. 1, gratis open is voor donateurs za 25 en zo 26 april en za 20 en zo 21 april. De eerste twee data kloppen niet. Het moet zijn: alleen op za 20 en zo 21 juni gratis voor donateurs.

In de Gids staat dat De Vorst Hof te Epe, tuinnr. 150, in de periode vanaf 15 juni tot 15 september alleen op zaterdagen is geopend. De tuin is in die periode echter op alle dagen geopend voor groepen. Voor individuen tot 8 personen is tuin wél alleen op zaterdag geopend.

De Tuinen van Eeninge, in Eenigenburg/Sint Maarten, ontvangt in géén groepen i.v.m. een verbouwing. In 2021 is de tuin wel weer te bezoeken voor groepen.