Oproep: doe mee met de Tuin opknap dag in Betondorp Amsterdam

Op vrijdag 23 juni organiseert het Sociaal Tuinieren project samen met Ymere en Rainproof Amsterdam, Intratuin (en nog andere partijen) een tuin-opknap-dag in Amsterdam Betondorp.

Bijzonder aan deze dag is dat Ymere bewoners die niet binnen het Sociaal Tuinierenproject vallen ook wil helpen om hun tuin op te knappen, met hulp van groenadviseurs van Intratuin. Intratuin doneert planten voor beide projecten.
Opzet is om er een feestelijke en veelzijdige dag van te maken.

De Nederlandse Tuinenstichting doet een oproep om mee te helpen op 23 juni met de tuintjes in Betondorp.
De projectdag is van 10-15 uur en na aanmelding ontvang je een week van te voren nadere info.

Aanmelden kan via info@tuinenstichting.nl, u kunt ook telefonisch bij ons terecht van maandag tot en met woensdag van 10.00 tot 13.00 uur. Telefoonnummer 020 623 50 58.