Nieuws
1 maart 2021

Ontdek de groene schatkamer van Nederland met de 30e Open Tuinen Gids

De 30e Open Tuinen Gids is verschenen. Met 360 prachtige tuinen, waaronder groenerfgoedtuinen, die een bezoekje absoluut waard zijn. De gids bevat niet alleen 63 nieuwe tuinen ten opzichte van vorig jaar, maar ook kwekerijen en tips voor interessante publieke plekken. Laat je inspireren door bijzondere kwekerijen, landgoederen, oude pastorietuinen met zeeën van stinsenplanten, moderne grassentuinen of ecologische (moes)tuinen verspreid over het hele land!

Ook dit jaar heeft de Tuinenstichting de gids kunnen uitbrengen dankzij de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers, veelal professionals met grote tuinkennis.

Onze donateurs ontvangen de Open Tuinen Gids automatisch. Maar de gids is ook te koop bij een select aantal verkooppunten en op de site van de Nederlandse Tuinenstichting, www.tuinenstichting.nl. De verkoopprijs is 19,95 euro (exclusief verzendkosten). Een prachtig cadeau, voor uzelf en om aan anderen te schenken!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bureau van de NTs, 020-623 5058 en info@tuinenstichting.nl. Of bestel uw gids via onderstaand formulier.

Lees ook het interview met Gonne Doorman-van den Wall Bake over 30 jaar Open Tuinen Gids. Gonne was voorzitter van de Open Tuinen Commissie van 1991 tot 2018.


  • Open Tuinengids 2021

  • Let op: formulier alleen gebruiken bij verzending binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland graag contact opnemen met info@tuinenstichting.nl


  • Betaling

  • € 0,00


  • Mijn gegevens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


deel tuin