NTs zoekt bureaucoördinator

Vanwege een herschikking van het takenpakket binnen het bureau zoekt de NTs een zzp’er die de vrijgekomen taken uitvoert en werkt als bureaucoördinator. HBO- of vergelijkbaar niveau.

De bureaucoördinator:

• ondersteunt waar nodig het bestuur en de commissies;
  • bepaalt deadlines en bespreekt en monitort de resultaten;
  • heeft waar nodig contact met partnerorganisaties;
  • heeft overzicht en maakt de jaarplanning;
  • schrijft teksten voor website en publiceert deze;
  • is actief voor de NTs in de sociale media, zoals Facebook en Instagram;
  • initieert met het bestuur acties gericht op naamsbekendheid van de stichting en het werven van adverteerders en (bedrijfs)donateurs;
  • is projectleider m.b.t. de voorbereiding en uitvoering van de digitaliseringsslag naar een hybride kantoor.

Een nadere functieomschrijving en een specificatie van de functie-eisen vind je in dit document.

Wil je nadere informatie of wil je je aanmelden, neem dan contact op via info@tuinenstichting.nl.