NTs-fietsroute naar toekomstig groen erfgoed

De fietsroute ‘Groene historie, groene toekomst; een nieuwe blik op tuinen in Amsterdam’ voert langs publieke parken en tuinen die na 1985 zijn aangelegd of ingrijpend zijn gerenoveerd. Deze 40 plekken in Amsterdam kunnen in de toekomst mogelijk tot ons groen erfgoed gerekend worden. De route is exclusief ontworpen voor de NTs door Robertien Aberson en Rita Bergshoeff (respectievelijk tuin-en landschapsontwerper en tuinontwerper, maar ook allebei al jaren NTs-vrijwilliger) en Johan Vlug (landschapsarchitect). Fiets deze route en kijk voortaan met andere ogen naar stedelijk groen!