NTs dit weekend op tuinbeurs Paleis het Loo

Een van de meest bijzondere voorbeelden van groen erfgoed zijn de tuinen van Paleis Het Loo. Komend weekend, 29 en 30 september zijn de tuinen voor het laatst open voor de wintersluiting. Er zijn workshops, presentaties, speciale rondleidingen én een tuinbeurs! De Nederlandse Tuinenstichting is uitgenodigd door Paleis Het Loo om samen met een aantal bijzondere leveranciers van het paleis deel te nemen aan deze tuinbeurs. Dus kom je vergapen aan de prachtige tuinen en word meteen donateur van de NTs zodat we samen nog meer groen erfgoed kunnen beschermen!