Methodiek Sociaal Tuinieren binnenkort online

Het prijzenwinnend project van de NTs Sociaal Tuinieren is zeer succesvol in Amsterdam en diverse organisaties hebben dan ook interesse getoond in het toepassen van het project in andere buurten in Nederland. Op dit moment wordt er hard gewerkt achter de schermen om de methodiek uit te werken in een handig stappenplan Met behulp van deze omschrijving kunnen organsaties in heel Nederland volgens de Sociaal Tuinieren methodiek te werk gaan. Onderstaand filmpje maakt deel uit van het stappenplan.