Lustrumboekje ‘Eeuwige jeugd: groen erfgoed in nieuwe handen’

In 2020 bestond de Nederlandse Tuinenstichting 40 jaar. Helaas kon het geplande lustrumsymposium ‘Eeuwige jeugd. Groen erfgoed in nieuwe handen’ door de coronapandemie niet doorgaan. Om het thema van die bijeenkomst toch met onze donateurs en andere belangstellenden te delen, hebben we de sprekers gevraagd hun bijdrage op schrift te zetten. Het resultaat: een klein maar mooi boekje over het lustrumthema ‘Eeuwige jeugd’ die u hieronder kunt downloaden. Hiermee hopen we velen te inspireren.

Lustrumboekje Eeuwige jeugd