Komt u ook meedenken over Tuinen met bijzondere Toekomstwaarde?

Op zaterdag 23 september bent u van harte welkom op het

symposium: Groene Historie èn Groene Toekomst,

Tuinen met Bijzondere Toekomstige Waarde

Over tuinen en parken die ontworpen en aangelegd zijn na 1985 en geselecteerd zouden kunnen worden voor de Open Tuinengids 2018. Over de criteria daarvoor gaan we na 3 verschillende inleidingen in discussie.

Behalve Saskia de Wit en Margo van Beem (Wilde Weelde) zal ook Rosanne Schrijver, ontwerper bij Bureau Lodewijk Baljon een presentatie geven: over de stadstuin Kemkensberg in Groningen.

De dag zal plaatshebben van 10 tot 15 uur incl. lunch bij Djoeke van Zwetselaar, voorzitter Open Tuinencommissie, te Groenekan.

Het volledige programma verschijnt in het Tuinjournaal van sept. en op de website.

Behalve tuinen en parken die door de sprekers worden ingebracht hopen we op inbreng van zoveel mogelijk deelnemers!

U kunt uw idee voor een tuin of park met bijzondere toekomstwaarde insturen naar info@tuinenstichting.nl of naar Rita Bergshoeff, denbreejetuin@planet.nl

Graag ontvangen we u, inbreng van een voorbeeldtuin is geen voorwaarde, op 23 september!

Kosten pp. zijn € 10,- à contant.

Robertien Aberson, Rita Bergshoeff en Johan Vlug

U kunt zich hier aanmelden

alle foto’s: Stadstuin Kempkensberg Groningen website Lodewijk Baljon

Zie verder:

• Inleidend artikel over Tuinen met Bijzondere Toekomstwaarden
  • Weet u een tuin met bijzondere toekomstwaarde?
  • Interviews met enkele bekende tuin- en landschapsontwerpers
  • Selectie tuinen met bijzondere toekomstwaarde

op onze pagina: Tuinen met een Bijzondere Toekomstwaarde