Keukenhof in 2021 alleen digitaal open

Helaas is de Keukenhof ook in 2021 niet in het echt te bezichtigen. Zo heeft de overheid dat besloten.

Gelukkig zijn er andere manieren om van deze kleurrijke lentetuin te genieten. Net als vorig jaar zal Keukenhof online haar deuren openen voor iedereen, door middel van 360 graden video´s op hun website. Zo kunt u vanuit huis kijken naar al het moois dat het bloemenpark te bieden heeft.

Er zijn ook diverse video´s geüpload met meer informatie over Keukenhof, zoals het  ontwerp en de ´Blauwe rivier´. Zo kunt u alsnog met plezier het kleurvolle decor van Keukenhof aanschouwen.