Het nieuwe Tuinjournaal is uit!

Thema is deze keer ‘groenkennis behouden’. De redactie heeft gekeken wat er in Nederland gebeurt om hiervoor te zorgen. Met een antwoord op vragen als: hoe onderwijzen groendocenten hun leerlingen hierover? Waar bewaren ze belangrijke collecties kaarten en tekeningen? En wie beheren de 95 plantencollecties in Nederland? Enkele tuinbazen komen aan het woord. Verder natuurlijk weer aandacht voor de activiteiten van onze excursie-, monumenten- en opentuinencommissie.

Wilt u voortaan ook het Tuinjournaal en Open Tuinengids ontvangen? Word dan nu donateur voor maar 47,- per jaar. Vul hier uw gegevens in en help ons mee groen erfgoed te behouden en beschermen.