Help een groene oase realiseren op de Mariaplaats in Utrecht

De vrijwilligers van de Pandhof Sinte Marie, de tuin bij de kloostergang op de Mariaplaats in Utrecht, hebben het initiatief genomen het aangrenzende plein en de directe omgeving aan te pakken. Dit onderdeel is niet meegenomen bij de herinrichting van de Mariaplaats in 2015 en verdient een betere invulling. Zij willen op deze plek in het drukke centrum een groene oase realiseren, onder twee grote kastanjebomen die al 110 jaren alles meemaken wat er op het plein gebeurt.

Om dit te realiseren organiseren zij een crowdfundingactie. Met uw gift kunnen zij de kastanjes op het plein en de andere bomen een mooier leven bieden.

Informatie over de tuin en het verbeterproject vindt u op de websites:

www.MariaMajorXX.nl

www.pandhofsintemarie.nl

De Pandhof Sinte Marie is dagelijks open, achter het Utrechts Conservatorium, Mariaplaats 27-28.