Filmische registratie lustrum 2015 NTs ‘Tuinen van de Toekomst’

De Nederlandse Tuinenstichting bestond in 2015 35 jaar. Met als thema ‘Tuinen van de Toekomst’ greep de NTs dit lustrum aan om vooruit te blikken op de ontwikkelingen op groengebied in relatie tot onze leefomgeving in de 21e eeuw. Op 26 september werd de verjaardag groots gevierd met een feestelijk evenement in Wageningen, waar de film hierboven een weergave van is.

U kunt ook de bijdragen van Ann Meskens, Erik de Jong, Erik Jan Pleijsters en Beline Geertsema afzonderlijk bekijken:

Bijdrage Ann Meskens

Bijdrage Erik de Jong