De NTs Open Tuinen Gids 2018 is verschenen

Dit jaar met 335 deelnemers waarvan maar liefst 35 nieuwe! Het thema is “biodiversiteit” en de Gids opent dan ook met 3 artikelen gewijd aan dit onderwerp.
De tuineigenaren die hebben aangegeven aan de criteria voor biodiversiteit te voldoen zijn in de
Gids gemarkeerd met een nieuw icoon in de vorm van een vlinder.
Na de beschrijvingen per provincie is achterin een overzicht te vinden van alle open tuinen en
tuinevenementen op datum als ook een kaart van Nederland waarop alle tuinen staan
aangegeven.
Voor routebeschrijvingen kijkt u op onze website www.tuinenstichting.nl of op de website van de
tuin of u gebruikt uw eigen navigatiesysteem.
Veel plezier bij uw tuinbezoeken!