De Nederlandse Tuinenstichting wenst u prettige kerstdagen en veel tuinplezier in 2018

In 2018 hopen wij weer te ontmoeten als bezoeker bij één van onze Open Tuinen of excursies, als deelnemer aan één van onze speciale activiteiten, als lezer van de Open Tuinen Gids, het Tuinjournaal, onze website of deze nieuwsbrief, als plantendonateur voor ons Sociaal Tuinieren project, als betrokkene bij het behoud van groen cultureel erfgoed, als Open Tuin eigenaar of als vrijwilliger.
Veel tuinplezier in 2018!