Dag van de Openbare Ruimte 27 en 28 september Jaarbeurs Utrecht

Op de Dag van de Openbare Ruimte zullen ontwerpersverenigingen NVTL, BNSP en BNO zich presenteren met een groep bedrijven rondom een door NTs-bestuurslid Carien van Boxtel ontworpen gezamenlijk plein waar de nadruk ligt op kwaliteit en vakmanschap.

Het plein geeft de bezoeker een realistisch beeld van een duurzaam ontworpen openbare ruimte met innovatieve producten, afkomstig van de deelnemende bedrijven.

De ontwerpersverenigingen zullen vanaf die plek informatie geven over de aangesloten bureaus, het belang van een goed ontworpen buitenruimte etc. Ook is er een tentoonstelling van de rondom het thema ‘Herdenken’ ingezonden projecten.

Activiteiten op tweede beursdag: uitreiking themanummer Tuin & Landschap ‘Herdenken’, bureaumiddag over verzekeringen en gezamenlijke netwerkborrel georganiseerd door de NVTL

Gratis toegang, registreer u hier