Cultureelerfgoedtentoonstelling NVTL online

De reizende tentoonstelling Groen Erfgoed van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en landschapsarchitectuur (NVTL), eerder gepresenteerd tijdens het vakdebat Buitenruimte van betekenis op de Faculteit Bouwkunde TU Delft op 30 oktober 2019, is nu digitaal te bezoeken! Zie de website van de NVTL.

Het vakdebat en de (digitale) tentoonstelling kwamen mede tot stand in samenwerking met de Faculteit Bouwkunde TU Delft, het College van Rijksadviseurs, tijdschrift Tuin & Landschap en Harco van den Hurk grafisch ontwerp.