Bedankt voor de bloemen!

Afgelopen maanden heeft de NTs bij de aanplant van de tuinen tijdens de Sociaal Tuinieren dagen in Amsterdam Zuid-Oost (2 locaties) en Amsterdam Bloemenbuurt (2 locaties) dankbaar gebruik gemaakt van alle fraaie planten die gedoneerd zijn door donateurs. In de top 3 van meest gedoneerde planten staan: 1. Geranium (versicolor, macrorrhizum, nodosum en phaeum), 2. Hosta (meest sieboldiana) en 3. Aster (div. kleuren en hoogtes). De planten zijn gedoneerd uit prachtige tuinen in Doorn, Leusden, Nijkerk, s Graveland, Langbroek, Amsterdam en Naarden. Mede door deze donaties zien deze tuinen er weer prachtig uit!