Afsluiting tuinbeurzen seizoen

schermafbeelding-2016-09-30-om-11-02-20

Tijdens het tuinseizoen van 2016 was de Nederlandse Tuinenstichting vertegenwoordigd met een stand op verschillende beurzen en markten. Deze tuinbeurzen bieden een mooie kans om de zichtbaarheid van de NTs te vergroten en nieuwe donateurs te werven.

photo1

Verschillende NTs-vrijwilligers hebben hierbij geweldig geholpen.
Twee van deze vrijwilligers krijgen in deze nieuwsbrief speciale aandacht: Dirk Passchier en Ruud Geensen, op bovenstaande foto te zien met Ellen Oswald.
Dankzij Dirk en Ruud heeft de NTs er dit tuinseizoen heel veel nieuwe donateurs bij gekregen, veel dank voor jullie enthousiasme!