Doe mee aan NTs-fotowedstrijd ‘Je eigen voorjaarstuin’

Nu Nederland nog min of meer op slot is, wil de NTs tuinliefhebbers toch in staat stellen te genieten van de vele mooie tuinen die Nederland rijk is. Maak daarom een foto van uw eigen voorjaarstuin en deel deze met ons op de NTs-website! Alles mag: overzichtsfoto’s, doorkijkjes, close-ups… Bekijk de inzendingen hier.

Meedoen?

U kunt eenvoudig meedoen door via onderstaand formulier de foto’s van uw tuin toe te sturen. Vul uw gegevens in en upload de foto’s van uw tuin (max. 3 foto’s, max. 5 mB per foto). Inzenden kan tot en met zondag 14 juni. Het bestuur van de NTs selecteert de mooiste foto en heeft een leuke verrassing voor de inzender daarvan. De uitslag van de wedstrijd wordt rond 18 juni via deze website bekend gemaakt.