De Nederlandse Tuinenstichting komt op voor bedreigde tuinen en openbare parken. Daarnaast stimuleert de Tuinenstichting de openstelling van particuliere tuinen en organiseert excursies. Donateurs ontvangen voor € 47,- per jaar vier keer het Tuinjournaal en de Open Tuinengids.

NTs Nieuwsbrief

nsbrfDe digitale nieuwsbrief van de Nederlandse Tuinenstichting ontvangt u per mail.

Zo kunnen we u beter en sneller bereiken en het laatste nieuws over tuinen en parken brengen.

In de NTs Nieuwsbrief leest u ook over de Tuin van de Maand, over ad hoc plannen, of acute zorgen wat tuinen en parken betreft.

U kunt zich hier onder aanmelden door uw gegevens in te vullen. U wordt na het versturen automatisch verzocht uw aanmelding nogmaals te bevestigen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

* verplicht