Tulpenroute in de Noordoostpolder

Datum: 10 april 2020 t/m 5 mei 2020 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Noordoostpolder

Tijdens de jaarlijkse Tulpenroute in de Noordoostpolder (10 april-5 mei) organiseren de eigenaren van vier prachtige boerderijtuinen een ‘Tuinenroute’: de tuinen zijn dan dagelijks geopend. Hier kun je al volop genieten van de duizenden voorjaarsbollen (w.o. 200 verschillende Narcissensoorten), van de honderden Helleborussen en van vele andere vroegbloeiende vaste planten, heesters en bomen. De Tuinenroute is ook goed te doen op de fiets: van tuin 1 via tuin 2 en 3 naar tuin 4 is ongeveer 19 km.

De deelnemende tuinen zijn:
** De Stekkentuin te Espel
** De Tuinen van Lipkje Schat te Bant
** De Goldhoorn Gardens te Bant
** De Pegasushof te Bant

Voor inlichtingen over de Tuinen-/Tulpenroute: Wies Voesten Espel (wies@destekkentuin.nl)
of www.destekkentuin.nl