Suze Peters

Suze Peters is tuinontwerper en is nauw betrokken bij het Sociaal Tuinieren project van de NTs.
suze
onkruidboekMomenteel zet ze zich in om natuur-milieu educatie en schooltuinieren op basisscholen meer op de kaart te krijgen. Drie jaar geleden schreef ze samen met Caroline Zeevat het Onkruidboek, waarvan al meer dan 10.000 exemplaar gedrukt werden. Afgelopen voorjaar verscheen de Vlaamse editie en ook de Belgen blijken in de ban van de mogelijkheden die onkruid biedt. Tijdens het lustrum zal Suze tipjes van de onkruidsluier lichten. Onkruid is en blijft een gegeven, nu en in de tuinen van de toekomst. (zie www.onkruidboek.nl)