Robertien Aberson

Hallo, met deze foto introduceer ik mijzelf hierbij graag als vertegenwoordiger van het bestuur in de OTC 2021. Naast mijn professie in Tuin- en Landschapsinrichting ben ik ook tuinliefhebber met groene vingers. Deze geurende Rosa Spirit of Freedom van David Austen is mijn favoriete roos. Indertijd gekocht in Potsdam bij dè Karl Foerster Garten.

Van hem leerde ik het motto ‘ Suchet, und ihr werdet noch ganz etwas anderes finden’.

Elke tuin heeft een verhaal waar ik graag met ‘open mind’ naar luister. Voor de Gids 2021 zijn we met een nieuw en divers team aan de slag. We hopen u te ontmoeten.