Oproep donatieplanten voor Sociaal Tuinieren project

Op 21 tm 24 aug. kunnen we allerhande sterke tuinplanten gebruiken voor het Sociaal Tuinieren in Amsterdam Noord.

We gaan met een groep van 10 studenten en andere vrijwilligers weer vele tuintjes opknappen. Mocht u vaste planten en kleine heester over hebben, onkruidvrij en makkelijk te onderhouden, dan zijn die heel welkom!

Tuineigenares mevrouw Altena, van de tuin ‘Onder de Heg’ in Langbroek (U), tuin uit de Open Tuinen Gids 2017, ging u voor, ze schonk planten die gebruikt werden om in de tuinen te plaatsen tijdens de Tuin-Opknap-dag in Betondorp afgelopen juni.

Hier waren we erg blij mee! Lees meer over deze geslaagde dag: www.tuinenstichting.nl/tuin-opknap-dag-in-betondorp

Wilt u ook planten doneren? Neemt u dan contact op met

info@tuinenstichting.nl

of robertien.aberson@gmail.com, 06 10072723