NTs wordt partner van De Erfgoedstem

De Erfgoedstem is het online nieuwsplatform vóór en dóór de Nederlandse erfgoedsector en heeft als doelstelling: zichtbaar maken waar erfgoedorganisaties mee bezig zijn. Het brede netwerk van de Erfgoedstem gaat in belangrijke mate bijdragen aan onze externe naamsbekendheid als serieuze groene erfgoedorganisatie. Bovendien hebben we met de samenstellers afgesproken dat er (nog) meer aandacht gaat komen voor groen erfgoed en in het bijzonder onze activiteiten en op het gebied van bescherming en kennisoverdracht.

Alle voordelen op een rij:

• Versterking van ons profiel als serieuze erfgoedpartij

• Groter bereik van ons eigen nieuws/activiteiten

• Meer samenwerken/kortere lijnen met andere erfgoedorganisaties

• Grotere naamsbekendheid bij professioneel publiek (denk ook aan overheden en instellingen)

Meer weten of abonnee worden van de gratis nieuwsbrief? Kijk op www.erfgoedstem.nl