Mechtild Rademaker

Ik stel me graag even voor, mijn naam is Mechtild Rademaker.

Schuin tegenover de Scheveningse gevangenis ligt rondom één van de charmante houten huizen mijn zeshonderd vierkante meter tuin op zandgrond.

Geschoren hagen maar uitpuilende volle bloemenborders met bijvoorbeeld Lavatera, Nepeta, Veronicastrum, Geraniums, Verbena en Salvia’s, hebben mijn voorkeur.

Ik ben lid van een tuinclub, organiseer mee aan Struinen in Haagse Tuinen, ben onderdeel van een ontwerperscollectief ‘Vrouwen Natuurlijk’ en daarbij ben ik tuinontwerper,

‘De Perken te Buiten’. Met andere woorden: ik hou me dagelijks bezig met tuinen en nu ook actief voor de NTS. Hoe groen is mijn leven?!