Lisette Altena

Lisette Altena. Ik woon en tuinier nu 14 jaar in Langbroek. Naast mijn werk in het bedrijfsleven heb ik in de 80er jaren mijn hoveniersopleiding afgerond. Inmiddels ben ik officieel met pensioen maar in de wintermaanden maak ik nog wel eens een tuinontwerp, waarin ik het groen vooropstel.

Mijn uitgebreide kennis van tuinen heb ik opgedaan door vele tuinreizen te maken, vooral in Engeland maar ook in Duitsland en Frankrijk. Door lid te zijn van diverse (groen) verenigingen houd ik mijn kennis bij. De liefde van tuineigenaren voor hun tuin, soms de nadruk op vaste planten, dan weer heesters en bomen en een andere keer het doordachte verrassende ontwerp, de verhalen over het ontstaan van de tuinen verrijkten mijn leven. Daarom ga ik graag voor de NTs op stap.