Historische tuinen en parken in theorie en praktijk

Datum: 12 september 2018 t/m 31 oktober 2018 (meerdaags), vanaf 09:00

Start locatie: GRC-gebouw, Schaarsbergen, Arnhem.

Vierdaagse cursus op locatie

De vierdaagse cursus “Historische tuinen en parken in theorie en praktijk” van het Gelders Restauratiecentrum (GRC) was in 2017 snel volgeboekt; wegens de grote belangstelling wordt ze in 2018 twee maal herhaald. De najaarscursus begint op 12 september; de overige drie data zijn 26 september, 10 oktober en 31 oktober. Ze vindt plaats in vier verschillende historische tuinen en landgoederen: Huis Bergh, Landgoed Scherpenzeel, Overtuin te Warnsveld en buitenplaats Schouwenburg.

Meer informatie vindt u hier.