Friekje Harmsen

Ik ben Friekje Harmsen. Tuinieren doe ik al sinds mijn kindertijd met veel plezier. Een tuincursus van de volksuniversiteit tilde het tuinieren naar een hoger niveau. Later bracht een jaar Larenstein veel inzicht. Sinds 5 jaar ben ik op de Utrechtse Heuvelrug in het rijke bezit van een grote tuin met uitzicht op een weiland met schapen omzoomd door eikenbomen. Sinds ik met pensioen ben, breng ik hier veel van mijn vrije tijd in door. Met mijn tuinclubs heb ik in de loop der jaren veel mooie tuinen gezien. Verheug me om voor de OTC aan de gang te gaan.