Inzendingen NTs-fotowedstrijd ‘Je eigen voorjaarstuin’

Nu Nederland nog min of meer op slot is is, wil de NTs tuinliefhebbers toch in staat stellen de vele mooie tuinen te bewonderen die Nederland rijk is. Maak daarom een foto van uw eigen prachtige voorjaarstuin en laat anderen daarvan meegenieten op de NTs-website! Hieronder vindt u een overzicht van de inzendingen tot nu toe. Klik op een foto om deze en de andere ingezonden foto’s van dezelfde tuin in groot formaat te zien.

Meedoen?

U kunt eenvoudig meedoen door ons via dit formulier de foto’s van uw tuin toe te sturen. Vul uw gegevens in en upload de foto’s van uw tuin (max. 3 foto’s, max. 5 mB per foto). Inzenden kan tot en met zondag 14 juni. Het bestuur van de NTs selecteert de mooiste foto en heeft een leuke verrassing voor de inzender daarvan. De uitslag van de wedstrijd wordt rond 18 juni via deze website bekend gemaakt.

Woonhuis op de Bunker

Nummer-Drie