login | contact | nieuwsbrief

Volg ons op         

    

Heeft u de afgelopen weken mooie foto’s van uw kleurrijke zomertuin gemaakt? Of vindt u vooral uw herfsttuin, met zijn warme herfsttinten, fotogeniek? Deel een foto van uw eigen zomer- of herfsttuin op de NTs-website ...


Doe mee aan de NTs-fotowedstrijd ‘Mijn zomer-/herfsttuin’

Heeft u de afgelopen weken mooie foto’s van uw kleurrijke zomertuin gemaakt? Of vindt u vooral uw herfsttuin, met zijn warme herfsttinten, fotogeniek? Deel een foto van uw eigen zomer- of herfsttuin op de NTs-website en laat iedereen meegenieten van de bloemen-, architectuur- of kleurenpracht in uw tuin! Alles mag: overzichtsfoto’s, doorkijkjes, close-ups…

Een beetje nabewerken van de foto is toegestaan. Verhoog bijvoorbeeld het contrast in de foto iets voor een nóg sprekender foto. Let erop dat het belangrijkste in de foto, scherp is. En vergeet niet de horizon recht te zetten!

Maximaal 3 foto’s per persoon, en alleen foto’s die deze zomer/herfst zijn genomen. Insturen kan tot en met zondag 31 oktober. Binnen twee weken daarna maken we de uitslag bekend. Voor de inzender van de mooiste foto is er een verrassing!

Bekijk hier alle inzendingen

Meedoen?

U kunt eenvoudig meedoen door via onderstaand formulier de foto’s van uw tuin toe te sturen. Vul uw gegevens in en upload de foto’s van uw tuin (max. 3 foto’s, max. 5 mB per foto). Inzenden kan tot en met zondag 31 oktober. Het bestuur van de NTs selecteert de mooiste foto en heeft een leuke verrassing voor de inzender daarvan. De uitslag van de wedstrijd wordt medio november via deze website bekend gemaakt.