Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve, Wolfheze

Datum: 31 juli 2020 t/m 1 augustus 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Een bezoek aan de pluktuin van De Boschhoeve in Wolfheze is een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten. Er is ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en dahlia’s. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken.

Het zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve is op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus en het weekend daarna op 7 en 8 augustus van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg