Westerwolde rijgt – regio Westerwolde

Datum: 16 juni 2017 t/m 25 juni 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Klooster Ter Apel Boslaan 3, 9561 LH Ter Apel

Westerwolde rijgt, een uniek tiendaags tuin- en kunstevenement, waarbij meer dan twintig tuinen en bijzondere locaties elk een podium vormen voor kunst en cultuur. Geniet van beeldende kunst, theater of muziek, in tuinen die stuk voor stuk het bezoeken waard zijn. De tuinen zijn uniek door de verscheidenheid in aanleg, sfeer en grootte en inmiddels bekend om hun kwaliteit. Er zijn royaal aangelegde tuinen en intieme kleine. Strakke of juist romantisch vormgegeven tuinen, park- en landschapstuinen. Tuinen met het accent op kunst of juist op kunstig tuinieren en plantcollecties. Elke tuin is een verrassing!

Op iedere locatie ligt een kraal klaar. Rijg ze allemaal tot een bijzonder souvenir!

16 t/m 25 juni 2017 van 10.00 – 17.00 uur, entree gratis, startpunt: Klooster Ter Apel, Boslaan 3, 9561 LH Ter Apel

voor meer informatie: Westerwolde rijgt

wwrheliopsistekst-liggend