Webinar ‘Noordelijke Lustwarande: Steenhuizen en Stinzenplanten’

Datum: 20 mei 2021, vanaf 14:00

Start locatie: Online

Kennisdeling, actuele ontwikkelingen en vraagstukken over beheer en onderhoud staan centraal tijdens dit webinar. Korte presentaties van onder andere dr. Hans Helmut Poppendieck (D) en Heilien Tonckens (NL) worden afgewisseld met vraaggesprekken onder leiding van moderator Andrea Blome.

Het webinar vormt de afsluiting van het EDR netwerkproject Steenhuizen en stinzenplanten, geïnitieerd door de Stichting Noordelijke Lustwarande, dat een digitaal karakter heeft gekregen. Twee inspirerende films zijn gemaakt van bloeiende stinzenplanten in prachtige historische parken van Noord-Nederland en Noordwest Duitsland. De bloei van de stinzenplanten is te volgen op de nieuwe website: https://stinzenflora-monitor.eu

Belangstellenden kunnen deelnemen aan het webinar op donderdag 20 mei, waarbij de Duitse en Nederlandse kennis over het beheer en behoud van deze bijzondere flora wordt gedeeld. Opgave is verplicht, er zijn geen kosten aan verbonden.

Programma en aanmelden