Verkoopdag Eénjarigen Trompenburg, gratis toegang

Datum: 7 mei 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Honingerdijk 86 (beneden), 3062 NX, Rotterdam

Het zaaigenootschap van Trompenburg, een enthousiaste groep vrijwilligers, heeft ook dit jaar weer met zorg bijzondere eenjarigen geselecteerd, gezaaid en opgekweekt. Op zondag 7 mei worden de jonge plantjes te koop aangeboden.

Als extraatje is er op 7 mei ook nog een beamer-presentatie van Willem van Hest, kunstenaar en ‘artist in residence’ in Trompenburg. Hij exposeert zijn werk en doet een beamerpresentatie over zijn werk. Deelname is gratis.

De tuin is open van 10 – 17 uur, de éénjarigenverkoop start om 10 uur, op=op!

Tijd: 10 .00 – 17.00 uur.

gratis toegang

Bereikbaarheid

Op zondag 7 mei wordt ook de voetbal(kampioens)wedstrijd gespeeld tussen Feijenoord en Excelsior in het Excelsiorstadion, gelegen naast Trompenburg Tuinen & Arboretum. Dit belooft een bijzonder spektakel te worden waar voetballiefhebbers misschien van gecharmeerd zijn maar waar tuinbezoekers veel last van zullen hebben.

Trompenburg heeft besloten de hekken aan de achterkant van de tuin, die normaal gesproken gesloten zijn, open te zetten voor het bezoek. De ingangen voor de tuin liggen op 7 mei aan

1. Groene Wetering 46
  2. Laan van Woudestein 35

Er staan duidelijke borden bij beide ingangen.

Groene Wetering 46 is bereikbaar per eigen vervoer, in de wijk kan gratis worden geparkeerd (beperkte mogelijkheden)

Laan van Woudestein is bereikbaar met tram 7 (richting Woudhoek), tram 21 en 24 (richting De Esch), in beide gevallen uitstappen bij halte ’s Gravenwetering. Vanaf deze halte is het 5 minuten lopen naar Trompenburg, men komt dan binnen bij het theehuis.

Met de auto:
Rijdend op de A16 neemt u afrit 25 en volgt u de borden Centrum. Hierna de borden Honingerdijk/ Trompenburg volgen. Let op, aanvullende informatie hier boven.

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86 (beneden),
3062 NX, Rotterdam
Tel: 010 – 233 01 66
E-mail: tuin@trompenburg.nl
Facebook: www.facebook.com/trompenburgtuinen

Trompenburg Tuinen is uitsluitend te voet toegankelijk, maar ook geschikt voor rolstoelen en scootmobiels. Er is een rolstoel beschikbaar voor mensen die niet goed ter been zijn, reserveren is noodzakelijk.

Honden worden niet toegelaten, met uitzondering van hulphonden